Uspješno realizirana i predstavljena anketa o ključnim odlikama potrošačkog etnocentrizma u BiH

 

06.06.2017 20:00
Slika
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Studentski klub IPI Akademije glavni partner u organizaciji petog po redu, jubilarnog Foruma o domaćoj proizvodnji

 

30.04.2017 22:36
Slika

U petak, 28. aprila održan je peti i jubilarni Forum o domaćoj proizvodnji u prostorijama hotela Sunce u Neumu, u organizaciji Studentskog poslovnog kluba koji djeluje u sklopu Fakulteta za ekonomiju i društvene studije Internacionalnog Burč univerziteta . Kao glavni partner u organizaciji ove godine je Studentski klub Internacionalne poslovno-informacione akademije Tuzla.

Studenti IPI Akademije učesnici NASA Space Apps Challange-a

 

23.04.2017 15:53
Slika

U Bosni i Hercegovini će ove godine po prvi put biti održano međunarodno NASA-ino takmičenje: Nasa Space Apps Challenge. Takmičenje će biti upriličeno 29. i 30. aprila u Tuzli, a tim povodom jučer je u Kući Plamen mira održan Data Bootcamp, tačnije pripremni događaj koji prethodi Space Apps Chalenge-u i na kojem su učestvovali studenti IPI Akademije.

Edukativni Centar “La Primera” posjetio Studentski klub IPI akademije

 

06.04.2017 15:02
Slika

U duhu stvaranja novih partnerstva i prijatelja, Edukativni Centar "La Primera" održao je predavanje i radionicu studentima naše akademije.

Tema predavanja su bili kursevi stranih jezika kao i Cambridge ESOL pripremni kursevi.

Studentski klub IPI Akademije ostvario saradnju sa Studentskim poslovnim klubom Internacionalnog Burč univerziteta!

 

23.03.2017 12:12
Slika
Studentski klub IPI- akademije ove godine je generalni partner u organizaciji Foruma o domaćoj proizvodnji kojeg Studentski poslovni klub, u sklopu Fakulteta za ekonomiju i društvene nauke Internacionalnog Burč univerziteta, po peti put organizuje. Isti će se održati 28. aprila tekuće godine u Neumu.

Uspješno realizirana još jedna od aktivnosti pokrenutih unutar Studentskog kluba

 

22.03.2017 20:57
Slika

Na IPI Akademiji gostovao je profesor Aleksandar Mastilović te u okviru Studentskog kluba održao predavanje na teme "Značaj inovacija za razvoj lokalne zajednice" i "IOT - Internet Of Things".

Ovo je još jedna od aktivnosti koja je uspješno realizovana u okviru Studentskog kluba i dokaz da zajedno možemo i postižemo više.

Dodatne i dopunske vježbe iz programskih jezika

 

19.03.2017 20:08
Slika
Poštovane kolege, u okviru studentskog kluba održavaju se dodatne i dopunske vježbe svaki četvrtak od 12:00h do 16:00h u prostorijama računarskog centra. Vježbe su iz predmeta "Onove programiranja" i "Programski jezici i programiranje". 

Gost predavač - Profesor i stručnjak iz oblasti telekomunikacija

 

10.03.2017 15:30
Slika
Studentski klub u saradnji sa menadžmentom IPI Akademije najavljuje predavanje koje će se održati 21.03. 2017 sa početkom u 12:00. Gost predavač na teme “Značaj inovacija za razvoj lokalne zajednice” i “IOT - Internet Of Things” je Profesor Aleksandar Mastilović.

Prvo predavanje u okviru studentskog kluba!

 

28.02.2017 20:12
Slika

U saradnji sa akademijom, obavještavamo studente da će se održati prva radionica i predavanje u okviru rada studentskog kluba. Predavanje će studente upoznati sa metodologijom pisanja seminarskih radova, kao što su naslovne stranice, forma seminarskog rada, pravilno navođenje izvora, citata i slično.

Svečano otvoren Studentski klub IPI Akademije

 

27.02.2017 22:18
Slika
Prezentacijom ideje i simboličkim presijecanjem crvene vrpce, večeras je otvoren Studentski klub na IPI Akademiji. U prekrasno uređenom prostoru studenti će moći da provode vrijeme u druženju i razmjeni iskustava, a predviđeno je da se kroz Studentski klub uključe i u naučnoistraživački rad koji postaje sve značajniji segment rada na IPI Akademiji.

Internacionalna poslovno - informaciona akademija uskoro dobija studentski klub!

 

18.01.2017 14:16
Slika

U okviru Internacionalno-poslovno informacione akademije grupa studenata uz podršku menadžmenta IPI Akademije krenula je u realizaciju projekta pod nazivom „T-E-A-M“. Osnovna zamisao i cilj projekta jeste unapređenje vještina i kompetencija studenata, kao i poboljšanje komunikacije sa internim i eksternim javnostima.

Zainteresovani ste za rad i projekte Studentskog kluba? Kontaktirajte nas:

0 0

Kontaktirajte nas

 

 

Kulina bana br. 2
Tuzla, 75000, BiH
+387 35 258 454
+387 62 062 657


Mapa

Svečano otvaranje