Održana manifestacija "Dani otvorenih vrata IPI Akademije"

Dana 04.05. i 05.05.2017. godine u prostorijama Internacionalne poslovno - informacione akademije Tuzla održana je manifestacija „Dani otvorenih vrata IPI Akademije“. Manifestacija je imala za cilj upoznati učenike završnih razreda srednjih škola i zainteresovanih osoba sa cjelokupnim uslugama, nastavnim i vannastavnim sadržajima na IPI Akademiji. 

Također, cilj je bio da se pomogne budućim studentima u odabiru visokoškolske ustanove gdje bi mogli nastaviti svoje školovanje. Posjetioci su se kroz tematske igre pobliže upoznali sa sadržajem studijskih programa, osobljem Ustanove, te pogledali prostorije u kojima se izvodi nastava. Predmet interesovanja budućih studenata su, između ostalog, bili uslovi studiranja i način izvođenja nastave.

Maturanti brojnih srednjih škola sa područja Grada Tuzla, te opština Banovići, Lukavac, Gračanica, Srebrenik, Živinice, Tešanj i Sapna su posjetili ovu manifestaciju.

Ovo je još jedna uspješna priča studenata IPI Akademije koji su, pored aktivnog učešća na ovoj manifestaciji, bili suorganizatori 5. Foruma o domaćoj proizvodnji i koji su pobjednici NASA Space Apps Challenge – a u Tuzli.

U nastavku pogledajte galeriju slika.
0 0

Kontaktirajte nas

 

 

Kulina bana br. 2
Tuzla, 75000, BiH
+387 35 258 454
+387 62 062 657


Mapa

Svečano otvaranje