Radionica "Digitalni marketing"

Internacionalna poslovno-informaciona akademija Tuzla Vas poziva na besplatnu radionicu DIGITALNOG MARKETINGA.

Zašto je potrebno edukovati se o DIGITALNOM MARKETINGU? Društvene mreže već imaju gotovo pa vodeću ulogu u komunikaciji sa korisnicima. Poznavanjem digitalnog marketinga i njegovih inovativnih strategija i taktika olakšavate sebi plasiranje vašeg brenda/usluge i osiguravate veći profit za organizaciju/kompaniju putem interneta.

Radionicu će voditi prof. dr. ALMIR PEŠTEK, vanredni profesor na Katedri za marketing Ekonomskog fakulteta u Sarajevu. Dr. Peštek ima bogato predavačko i konsultantsko iskustvo iz oblasti biznisa i marketinga i autor je više naučnih i stručnih radova i knjiga. Dr. Peštek je stipendista Fulbright postdoktorskog programa i proveo je akademsku 2014/15 godinu na Loyola University Chicago - Quinlan School of Business. Dr. Peštek predaje predmete "E-Business i New Media" i "Integrated Marketing Communications" na Univerzitetu RISEBA u Rigi, Latvija i "Social Media Marketing" na Vienna University of Economics and Business u Beču, Austrija, a predavao je i u SAD, Italiji i Sloveniji.

Program radionice:
• Tradicionalni i novi mediji
• Integrisani digitalni marketing i strategije digitalnog marketinga 
• Marketing pretraživača – Search Engine Optimization (SEO), Search Engine Marketing (SEM); Kontekstualno oglašavanje
• Web 2.0 – društveni mediji i marketing društvenih medija (Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Google Plus, itd); Korisnički generisani sadržaji i alati za kolaboraciju
• Web analitika i praćenje uspješnosti
• Internet i efikasno upravljanje odnosima s kupcima

Pozivamo sve zainteresovane za ovu temu da nam se pridruže i upoznaju se sa pojmom digitalni marketing, sa savremenim trendovima i dobrim praksama u internet poslovanju, saznaju koji su to najznačajniji internet alati i mediji, te da se upoznaju sa tehnikama u internet oglašavanju, komuniciranju i razvoju odnosa sa kupcima.

Radionica će se održati 04.11.2017.godine (subota) sa početkom u 10:00h u prostorijama IPI Akademije.

0 0

Kontaktirajte nas

 

 

Kulina bana br. 2
Tuzla, 75000, BiH
+387 35 258 454
+387 62 062 657


Mapa

Svečano otvaranje