Predstavnici Fakulteta za informacijske študije iz Novog Mesta održat će informativno predavanje na IPI Akademiji


Na Internacionalnoj poslovno - informacionoj akademiji Tuzla u četvrtak, 10.05.2018. godine predstavnici Fakulteta za informacijske študije (FIŠ) iz Novog Mesta (Slovenija) održat će informativno predavanje za studente IPI Akademije.

Dana 07.03.2017. godine potpisan je Sporazum o međunarodnoj saradnji između IPI Akademije i Fakulteta za informacijske študije (FIŠ). Ovim sporazumom su stvorene pretpostavke da studenti koji diplomiraju na odgovarajućim studijskim programima na IPI Akademiji mogu nastaviti II i III ciklus školovanja na Fakultetu za informacijske študije u Novom Mestu. Osim toga, sporazum predviđa mogućnost izvođenja paralelnih studijskih programa (za studijske programe Informacione tehnologije i Savremeno poslovanje i informatički menadžment smjer: Informatički menadžment) čime studenti stiču diplomu na oba fakulteta.

Pozivaju se svi zainteresovani studenti da prisustvuju ovom predavanju, saznaju sve što ih zanima o paralelnom studiranju, dvojnim diplomama, te II ciklusu studija (Master studij). 

Predavanje počinje u 16:00h.
0 0

Kontaktirajte nas

 

 

Kulina bana br. 2
Tuzla, 75000, BiH
+387 35 258 454
+387 62 062 657


Mapa

Svečano otvaranje