Slika

Jučer je na IPI Akademiji svečano obilježen početak nove akademske 2018./2019. godine.

Svaki novi početak sa sobom nosi nova lica, nove obaveze ali i otvara vrata ka novim uspjesima. Svečanim obilježavanjem prvog dana akademske 2018./2019. godine IPI Akademija je poželila dobrodošlicu novim studentima.

Na samom početku, učenici Srednje muzičke škole Čestmir Mirko Dušek otvorili su ovu svečanost tradicionalnom izvedbom himne Bosne i Hercegovine i studentske himne, čime je i ozvaničen početak nastave.

Najljepše želje dobrodošlice prisutnima je uputio direktor IPI Akademije, Damir Bećirović koji je istakao da je IPI Akademija visokoškolska ustanova koja sa mladim stručnim kadrom nastoji prenijeti što više znanja i praktičnih vještina čime će svoje studente učiniti konkurentnijim na tržištu rada. Također ističe da je IPI Akademija spremna prepoznati i pružiti podršku kreativnim studentima i omogućiti promociju, razvoj i usavršavanje njihovog talenta.

Ove godine IPI Akademija bilježi veliko interesovanje srednjoškolaca za upis ove visokoškolske ustanove, a upisano je preko 120 studenata.

0 0

Kontaktirajte nas

 

 

Kulina bana br. 2
Tuzla, 75000, BiH
+387 35 258 454
+387 62 062 657


Mapa

Svečano otvaranje