Slika
"Students must be taught how to think, not what to think!"
Jučer smo na Internacionalnoj poslovno-informacionoj akademiji organizovali Dan otvorenih vrata za sve srednjoškolce sa područja Tuzlanskog kantona i šire.
Posjetilo nas je više od 10 škola i u našim aktivnostima učestvovalo je preko dvije stotine učenika.

Osim uvodne riječi dobrodošlice, učenici su imali priliku kroz interaktivne radionice, elektronske kvizove, praktičan prikaz projekata i ekonomske zabavne igre, upoznati se sa svim sadržajima koje im nudi IPI Akademija i prilikama koje dobijaju kao naši studenti. I ove godine, mogli su zaigrati ekonomsku igricu "Manje rizika - više zabave" koju smo dobili od Hrvatskog ureda za osiguranje, a ista je izazvala veliko interesovanje kod učenika. Također, ovom prilikom učenicima je predstavljen projekat naših studenata "Smart Ramp".

Za one najbolje upriličene su i simbolične nagrade, a na kraju prezentacija učenici su imali priliku učestvovati i u našoj ovogodišnjoj nagradnoj igri #ipia2019!

Iskreno se zahvaljujemo svim školama koje su se odazvale našem pozivu i omogućile učenicima da prisustvuju našim aktivnostima i adekvatno se informišu.

Posebne zahvale idu našim vrijednim studentima, koji su na svoj, unikatan i kreativan način predstavili učenicima našu ustanovu!

0 0

Kontaktirajte nas

 

 

Kulina bana br. 2
Tuzla, 75000, BiH
+387 35 258 454
+387 62 062 657


Mapa

Svečano otvaranje