Internacionalna poslovno - informaciona akademija uskoro dobija studentski klub!

ipi-akademija-studentski-klub

U okviru Internacionalno-poslovno informacione akademije grupa studenata uz podršku menadžmenta IPI Akademije krenula je u realizaciju projekta pod nazivom „T-E-A-M“. Osnovna zamisao i cilj projekta jeste unapređenje vještina i kompetencija studenata, kao i poboljšanje komunikacije sa internim i eksternim javnostima. U okviru pomenutog projekta planirane su aktivnosti team building-a, naučno istraživačkog rada, promicanja kreativnih radionica, radionica nenasilnog komuniciranja, ali i mnogih drugih.

Studentski klub ima zadatak da omogući sprovođenje svih navedenih aktivnosti. U toku je priprema prostorije „po mjeri“ studenata unutar  koje će SVI zainteresovani studenti imati priliku da se okupljaju, neformalno druže, i usavršavaju svoje vještine kroz učešće u aktivnostima i rad na projektima,  a sve u skladu sa pravilima i načelima IPI Akademije.

Za sve studente koji žele više u realizaciji je i formiranje naučno-istraživačkog kutka koji nudi dodatne praktične vježbe u sferama informacionih tehnologija, razvoja prototipa i projektnih dokumentacija.

Ukoliko ste student IPI Akademije i želite se pridružiti ovoj priči budite slobodni da nas kontaktirate na e-mail : udruzenjestudenata@ipi-akademija.ba  i budete dio aktivnosti koje slijede!

BUDIMO TIM - ZAJEDNO POSTIŽEMO VIŠE!

0 0

Kontaktirajte nas

 

 

Kulina bana br. 2
Tuzla, 75000, BiH
+387 35 258 454
+387 62 062 657


Mapa

Svečano otvaranje